16 de març del 2012

... de llibres

A l'entrega de premis de cinema amb més prestigi: els "óscars" aquest curtmetratge d'animació va guanyar en la seva categoria. Un curtmetratege és un film de màxim 30 minuts. I animació es refereix a un film de dibuixos.

Parla de llibres, de l'amor als llibres, a la lectura i l'escriptura... va contant amb dibuixos esplèndids, mil detalls i una banda sonora senzilla que m'encanta una història fantàstica... però, quina història conta? què et mou? M'ho ha fet arribar en Paco Alburquerque, gràcies!! ;-)

3 comentaris:

Pablo Homar ha dit...

Jo crec que es fica dins el seu conte i es un cicle que mai acaba perque la dona que va volant amb llibres al principi es el protagonista al final i la nina que entra és com el vell al principi.

Pablo

Enrique ha dit...

jo crec que es homo quan va fer el llibre a la part a bon va ocurrir la tormenta el llibre que va fer li va ajudar a sercar la ciutat dels llibres i poder fer el seu peró una dona que anava volant li va veure i li va dir a un dels seus llibres que li acompanyia on estava la amagatall dels llibres va estar moooolt de temps i ses persones varen començar a venir. Va passar un temps,un llibre estava malalt intentava curar-lo i va conseguir va fer el seu llibre fins que es va fer un anciá.
Adeu Enrique

SONIA ha dit...

SOC NA SONIA ES BONISSIM ME ENCANTA¡¡¡