14 de març del 2012

Un relat de conte

Aladí, Peter Pan, Blancaneus, Ventafocs, Alí Babà, Pinocho, Hanssel y Grettel... tots aquests i més són els protagonistes dels nostres relats.
Si vos fa ganes llegir-ho, els teniu a l'etiqueta de comentaris. QUE DISFRUTEU!!!
Tanit i Pablo

8 comentaris:

Marc Gomez ha dit...

El capità panxa grossa
El capità panxa grossa era un home molt dolent i lleig, tenia una tripulació d'homes i entre ells un patufet.
Tenia un enemic que era el pop, que sempre estaven de baralles. Un dia el capità panxa grossa va descobrir gracies a un amic seu una cova que dins hi havia molt d'or i la va anar a cercar, però quan va anar es va trobar al popi li va destrossar la barca amb la que anava. El patufet que anava amb el capità va anar a la cova que estava aprop, va cridar al seu amic pegàs i el va acompanyar. Quan van tornar tenia tota una bossa d'or el capità va guanyar al pop i el pegàs amb el patufet van acompanyar al capità cap a casa.

Adrian ha dit...

Hi havia una vegada deu germans. Que varen jugar al poker i tots se varen jugar la casa de chocolate. va guanyar Popeye amb un poker. I va vivir allà per sempre.

enrique ha dit...

Aixo era i no era un nin que mai creixia que es nomia Peter pan,
estava tot sol no vivia amb ningu .A ell li agradaba una dona anomenada ventafocs era s'ha dona mes bonica del mon.Fa molt de temps una nina anomenada Alicia va descobrir un pais de les maravelles on alla va encontrar els seus amics:popeye 1 i popeye 2 aladi, ali baba i els cuaranta lladres ,Hansel i gretel en versio majors,flautista de hamelin, blancaneus i els set fills etc...

pau ha dit...

WTF

Habia un vegada un nin anomenat Peter pan que tenia un amig anomet jack que tenia la panxa molt grossa perwue menjaba tant que fins un dia va estallar i va arribar la ratete presumida que es va menjar el seu cos i fins aquell di la rateta presumida no ba menjar mes perque tenia molt mal de panxa pero de sobte va apareixe blancaneus menjanse una poma enbenenada i es ba quedar en coma pero va benir el gat amb botes i li ba fer vvir amb un princep molt precios.

Pau martinz vidal

TANIT ha dit...

LA TRAMA
Això era i no era un jove anomaenat flautista de hamelin que amb la seva dolça melodia va conquistar el cor de n'Alícia.
Al cap d'uns dies la rateta persumida s'enterà de to això i plena de gelosia i amb el seu dineret contractà a el soldadet de plom pe que li fes de "compi" en 'assesinat de n'Alícia.
El gat amb botes el nostre astut i guapo gat amb botes descubí la trama d'aquells dos i els va comdemnar a passar dos dies dins la seva gatonera amb una mofeta rabiossa i amb gassos.

Brissel ha dit...

vet aqui en aquell temps que les gallines tenien dents, un home he es deia Popeye va coneixer a una simpatica dona que deia ventafocs. Un dia la ventafocs es centia malament ella es pesava que li passava igual qu na blancaneus y na vella durment perque totes dues es desmayacen facilment, pero va ser que estava embarasada d'en popeye. Poc mesos despres es trovava pitjori pitjor pero tots els seus amics li venien a visitar i anar a tocar la seva panxa, tots deien que donava sort perque sortien ratetes amb ales que donava molta sort i just cuan pedies el desig es cmplia y moria rapidament.

Quan na ventafocs va tenir a la seva filla a sortir molt rara perque no va sortir bè, va sortir com una mescla de peix y rata i tots es varen alegrar perque com ja era mig rata tots podien pedir el seus desitjos. La seva filla nomes menjava calabases i espinacs talvenga va ser aixo que va eredar del seus pares

maysa ha dit...

Els personatges del somni dins una pissarra
Un dia vaig somniar la pissarra es verda com un prat. Aquell dia estava a classe i estava fent un examen i no se me entenia la pregunta i hem vaig quedar pensant a la pissarra, que podria ser?hem preguntava.
Li donava volte i mes voltes i no entenia aquella pregunta, quan vaig mirar molt be la pissarra hem vaig donar conte que sortien personatges com Hansel i Gretel perduts en es bosc, el gat amb botes que corria per agafar el seu contrincant, vaig trobar un nas molt llarg i prim era en pinocho, i després vaig veure com vena es foc ¡era la ventafocs!i lo darrer de tot va ser Peter Pan que vol salvar a una dona que estava apunt de caure d'un pis mes de cinc plantes .Després de tot lo que vaig veure en es meu somni de la pissarra hem vaig dir:
-Un somni es a pensar com pensar es a esforçar i després de pensar tot hem se va ocurrir la resposta de la pregunta, i tot el que vaig somniar era un somni.

fatima ha dit...

ELS SET AMICS
Aixo era i no era dos germans que es varen perdre per es bosc i es varen trobar una caseta de chocolate hi vivia la malvade bruixa I mentres els va agafar els seus 5 amics que els sercaven en peter pan que tenia ales, en popeye que amb els espinacs ere molt fort,la rateta que tenia molt de diners, pinotxo que cada vegade que deie alguna mentireta el nas es feia mes gros i mes gros I na blancaneus que sa va menjar la poma enverinada tots junts varen matar a la bruixa malvada llabors els seus amics varen fer una festa tots junts com si fosin una familia i varen viure feliz perque la bruixa havia mort i desde aquell dia no varen tenir problemes